IGEPA Berg-Andersen AB

IGEPA Berg-Andersen AB

IGEPA Berg-Andersen AB är en ledande pappersgrossist i Sverige

IGEPA Berg-Andersen AB är en ledande pappersgrossist i Sverige. Vi är medlem av IGEPAgroup – en av Europas största pappersgrossistkedjor. Vårt mål är att skaffa de bästa pappersprodukterna för både grafisk och digital produktion. Genom professionell rådgivning och hög tillgänglighet försöker vi bidra till optimal lönsamhet för våra kunder.

Vi är oberoende
Konkurrens är nyttigt. Därför är vi en oberoende pappersgrossist, utan fast bindning till några pappersproducenter. Vi säljer papper och kartong av hög kvalitet från de leverantörer som erbjuder den bäste servicen på våra marknader. Igepa är en kedja bestående av fristående grossister i hela Europa. Tillsammans står vi starkare för att kunna erbjuda de produkter marknaden efterfrågar.

Vi levererar dina bulkvaror
Vi erbjuder de produkter våra kunder använder mest av. Med det menar vi bestruket och obestruket papper eller kartong till den grafiska branschen. Vi är specialister på vitt papper!

Tillgänglighet
Vi vet att leveranssäkerhet och – hastighet är allt. Därför har vi det största lagret för bestruket och obestruket papper och kartong i Sverige och vår distribution baserar sig på flexibilitet anpassad till marknaden och inte fasta mönster anpassade efter leverantören.

Vi kan papper
Vi erbjuder ett intressant och högkvalitativt sortiment av vita pappers- och kartongkvalitéer och vi ger oss inte förrän du har fått det kvalitetspapper du behöver för att uppnå optimal produktionskvalitet. Vi bygger våra kundrelationer på lång sikt och vår målsättning är att behålla och förstärka vår position.